Individuele begeleiding

FB 1.jpg

Individuele begeleiding kan zowel met als zonder inzet van paarden, maar vaak krijgen ze hun plek wel in een traject en zijn ze van waarde in het proces. Paarden zijn er bijzonder goed in om op onze ‘onderlaag’ contact te maken en eerlijk en zuiver terug te geven wat zich voordoet in het nu, waardoor denkprocessen en veranderingen in gang worden gezet.

Individueel Begeleidingstraject
Een traject bestaat uit 5-7 individuele sessies met steeds +/-2 weken tussen de sessies in. Tijdens een traject brengen we in kaart wie je bent, waar je vandaan komt en hoe dit je vormt, wat je waarden zijn en in hoeverre je nu bij die waarden stilstaat of er juist verder vanaf staat en hoe dat je keuzes in werk/privé beïnvloedt. Waar sta je nu en waar wil je naartoe? We onderzoeken je kernwaarden, je kwaliteiten, je uitdagingen en valkuilen en we gaan kijken welke opties en keuzes je hebt in je dagelijkse leven en wat de daaruit voortvloeiende consequenties zijn.

Tijdens de sessies werk ik met diverse methodieken en gesprekstechnieken zoals NLP, ACT, Systemische interventies, Voice Dialogue en Transactionele Analyse. We werken zowel binnen als buiten en mét en/of zonder paarden.

Individuele sessie
Tijdens een losse, individuele sessie coachsessie kunnen we aan een concreet thema of een concrete vraag werken. Denk aan het maken van een keuze waar je over twijfelt of als je een specifieke situatie vanuit een ander perspectief wil bekijken.
Ook als je nieuwsgierig bent of coaching met paarden iets voor jou is kun je daar meer gevoel bij krijgen tijdens een losse sessie. Bij interesse in een losse sessie vindt er vooraf altijd contact plaats over de vraag waar je aan wilt werken.

Een losse sessie duurt 1 á 1,5 uur.

Voor prijzen van losse sessies en trajecten kun je contact opnemen via info@unalome.nl.