Individuele coaching

Individueel coachingtraject

wat is coaching?
Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige een-op-een relatie. De cliënt leert en de coach ondersteunt en begeleidt dit leerproces.

Bij coaching wordt er vanuit gegaan dat de antwoorden in jezelf aanwezig zijn. Door de juiste vragen te stellen en door de inzet van diverse interventies en methodieken help ik je als coach om je eigen antwoorden te vinden. 

Een individueel coachingtraject bestaat uit een intake en daarna 5-7 individuele sessies met steeds 1,5 à 2 weken tussen de sessies in.

Tijdens de intake maken we kennis en kijken we naar je huidige situatie, je gewenste situatie en coachvraag en/of doelstellingen.

Bij aanvang van een traject maak ik vaak gebruik van een DiSC analyse die een helder beeld geeft van gedrag, communicatie stijl, drijfveren en motivatie. Vervolgens gaan we aan de slag met het in kaart brengen van wie je bent, waar je vandaan komt en hoe dit je vormt. We onderzoeken wat je waarden zijn en in hoeverre je nu bij die waarden stilstaat of er juist verder vanaf staat en hoe dat je keuzes in werk/privé beïnvloedt. We gaan aan de slag met je kernwaarden, je kwaliteiten, je uitdagingen en valkuilen en we gaan in kaart brengen welke opties en keuzes je hebt in je dagelijkse leven en wat de daaruit voortvloeiende consequenties zijn.

Voor prijzen van trajecten kun je contact opnemen via angela@unalome.nl.