Begeleiding bij verlies voor Paardencoaches

Een korte verkenning van het rouwlandschap met behulp van de fases van de transitiecirkel.

Verlies en rouw is iets waar we in de coachwereld veel tegenaan lopen. Iedereen komt vroeg of laat in aanraking met verlies. Afscheid nemen en omgaan met verlies loopt als een rode draad door onze levens. Verlies van een baan, verlies van gezondheid, verlies van familie of geliefden, afscheid nemen van een fijne levensfase en ga zo maar door.

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met theorie rondom rouw en verlies en delen we  ervaringen over de verschillende soorten verlies die er zijn. In de middag werken we met de transitiecirkel en het duaal procesmodel. We oefenen met twee concrete activiteiten die je met een coachee samen met de paarden kan inzetten in verliessituaties.

Ik mocht een mooi artikel over dit onderwerp schrijven voor het EAC magazine van de Keulseweg.
https://www.keulseweg.com/eacmagazine/04/index.html#p=50

Over mij.
Ik ben vanuit mijn eigen praktijk werkzaam als coach en HR professional. Vanuit mijn beiden professies kom ik veel in aanraking met rouw en verlies.

Afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd rondom dit thema bij Phoenix opleidingen en de School voor Transitie. In 2017 heb ik de Keulseweg afgerond en ben ik mijn kennis en interventies rondom rouw en verlies gaan combineren met het coachen met paarden en is deze workshop geboren. Sinds 2018 heb ik mijn eigen coachpraktijk Unalome aan huis.

Ik deel mijn kennis en ervaring graag met mijn collega coaches om zoveel mogelijk coachees te kunnen begeleiden bij dit onderwerp.

Programma:
11.00 Welkom & inchecken
11.45 Theorie
13.15 Lunch
14.15 Praktijk -> in tweetallen of drietallen oefenen met de paarden
16.15 Nabespreken, afronding & uitreiken certificaten van deelname

Een korte impressie van eerdere workshops:

5
Werken met de Transitiecirkel
12
Samen lunchen
6
Theorie
10
Inspirerende literatuur
8
Samen met de paarden aan het werk rondom de transitiecirkel

Het aantal deelnemers is afhankelijk van de locatie. Vaak ligt dit tussen de 4 en de  deelnemers. Je plek voor deelname is definitief bij volledige betaling.

Aanmelden kan via info@unalome.nl