De kudde

Unalome

Paddock Paradise
Onze paarden worden zo natuurlijk mogelijk gehouden. Dit houdt in dat ze dag en nacht samen zijn in hun kudde en zelf kunnen kiezen of ze binnen of buiten staan. Ze hebben als huisvesting een ‘paddock paradise’ ter beschikking met verharde looppaden, diverse schuilmogelijkheden, rol- en ligplekken en ze hebben altijd de beschikking over ruwvoer. Ze worden natuurlijk bekapt, hun voeding wordt met zorg samengesteld en elk jaar komt de tandarts en de osteopaat voor controle en behandeling. Zo doen we ons best om de paarden zo goed mogelijk in balans en gelukkig te houden zodat ze ook goed kunnen coachen!

Cos
Cosmo (1998), American Quarter Horse
Cos is met zijn 20 jaar de oudste van onze kudde. Hij is in de basis rustig en duidelijk tijdens het coachen. Cos houdt van stabiliteit om hem heen.

8
Naoma (2009), Criollo/Irish Cob
Naoma is de enige dame is het gezelschap en ze is de leidster van ons viertal. Naoma is graag bij mensen, ze is krachtig en trots en ze verwacht in mei een veulentje. Ze is een eerlijke en stabiele leidster voor haar kleine kudde.

11
Elyan (2011), mini Shetlander
Elyan is de kleinste van formaat in onze kudde maar zeker niet de kleinste van karakter! Hij houdt van mensen, aandacht en eten en hij vindt het leuk om te coachen.

capture10
Humpy (2014), Shetlander
Humpy is onze eeuwige puber. Hij is speels, lief en zacht in zijn omgang met mensen. 

Lumen
Lumen (2019), Criollo/Lusitano
Lumen is de jongste van het stel. Ze is de dochter van Naoma en zal in de toekomst ook mee gaan coachen. Nu mag ze vooral lekker veulen zijn!