Workshop keuzes & grenzen

Deze workshop wordt aangeboden door Unalome in samenwerking met Tres Bien coaching & begeleiding.  We werken we op basis van ACT, een zeer degelijk onderbouwd coaching- en therapiemodel.

Deze workshop duurt een dag en bestaat uit 2 delen/onderwerpen. In de ochtend gaan we aan de slag met ‘Bewuster keuzes maken’ en na een (h)eerlijke lunch gaan we aan de slag met ‘Omgaan met grenzen’.

  1. Bewuster keuzes maken
    Baal je achteraf wel eens van bepaalde keuzes die je gemaakt hebt en waar je wellicht meer bij stil had willen staan? Dat je je niet eens hebt gerealiseerd dat je een keuze had? Veel van de keuzes die we dagelijks maken, maken we op de automatische piloot. Vaak werkt dit prima maar soms is het goed om er bewuster bij stil te staan. Hoe bewust ben jij je van de keuzes die je maakt? En hoe kun je meer grip krijgen op je keuzes? Tijdens deze workshop gaan we samen met de paarden aan de slag met een eenvoudig model om bewuster te kiezen, waardoor je dichter bij jezelf leert te blijven.
  1. Omgaan met grenzen
    Vaak merk je pas later wanneer jouw grenzen overschreden zijn of wanneer je andermans grenzen hebt overschreden. Zou het niet fijn zijn als je dit op het moment zelf zou merken zodat je op dat moment kan aangeven wat je nodig hebt? Of misschien hou je wel te krampachtig vast aan je grenzen en zou het beter werken om wat flexibeler te zijn. Tijdens deze workshop werken we aan het eerder herkennen en aan het bewaken van grenzen.

In overleg kan de workshop ook opgesplitst worden zodat we een half dagdeel met een van deze twee onderwerpen aan de slag gaan.

Download hier de folder: flyer workshops keuzes en grenzen